Ministertid
Simon Emil er vært på programmet Ministertid hos Altinget. Han tager lytterne med ind i ministerier, Folketinget, Statsrådet og taler i hvert afsnit med en forhenværende minister om vedkommendes succeser og fiaskoer, op- og nedture, udnævnelse og afsked. Ministertid giver et solidt indblik i den nyere politiske Danmarkshistorie gennem førstehåndsvidner fra dansk politik.

Følg Ministertid på Instagram: https://www.instagram.com/ministertid/
Ministertid hos Altinget: https://www.altinget.dk/podcast/ministertid

Ministermord
Simon Emil er også vært på Ministermord på DR om de utallige ministre, der er blevet dræbt igennem den europæiske historie – myrdede, henrettede eller døde ved selvmord. Men hvem var de? Hvorfor skulle de dø, og hvilken betydning havde det for de lande, de var ministre i? Det undersøger Simon Emil sammen med sin medvært Kristoffer Lind i Ministermord.

Ministermord hos DR: https://www.dr.dk/lyd/special-radio/ministermord-5466763568000

Tidligere formater
Simon Emil var i 2023-24 vært på debatprogrammet Ministertid Live og det historiske program Ministertid Special, ligesom han var vært på otte udgaver af det politiske magasin Mette & Magten i tiden omkring folketingsvalget 2022. Alt sammen på den nu nedlagte radiostation 24Syv, hvor han også var en af tre værter til valgaftenen i 2022.

Du kan lytte til alle programmerne alle de steder, du hører podcast.

Simon Emil kan også bookes til foredrag om Ministertid, aktuel politik og politisk historie lige her: Foredrag med Simon Emil