Alle Danmarks Kvindelige Ministre
Alle Danmarks kvindelige ministre indeholder fortællinger om de 84 kvinder, der har siddet med i danske regeringer, siden den første kvinde kom med på ministerholdet i 1924.
Forfatterparret Kristine og Simon Emil Ammitzbøll-Bille har skrevet de levende og spændende fortællinger om kvindernes kampe, sejre og nederlag. Om kvindelige ministre på toppen af karrieren, i mediernes kløer eller bare i gang med at ændre lovgivningen.

De er der alle sammen. Fra Nina Bang til Stephanie Lose. Vi møder hver af disse kvinder i en kort fortælling fra deres ministertid. En historie om noget, ministeren gjorde, ikke gjorde, lovede, fik succes med eller fejlede med. Det er historier om magt og misforståelser. Om popularitet og modstand. Om vilje og problemer. Om ministre og mennesker.

Insider – Fire År med Løkke
Kom med indenfor til fire år med Løkke som statsminister og Simon Emil Ammitzbøll-Bille som først gruppeformand og senere økonomi- og indenrigsminister. Fra valgsejr og kaviar til et sandt trekantsdrama i lys lue mellem statsminister Lars Løkke Rasmussen, DF-formand Kristian Thulesen Dahl og Liberal Alliance.

Bogen er spækket med detaljer fra højlydte skænderier i regeringstoppen, til audiens med Hendes Majestæt og kronprinsen samt et bittert magtopgør ved taberbordet i et desillusioneret Liberalt Alliance.

Du kommer helt ind i magtens centrum og ser, hvordan politik bliver til eller går til grunde. Hvor politikerne siger ét og gør noget andet, og hvor hurtige studehandler har store konsekvenser for borgernes liv.

Bøgerne findes både på print, som e-bog og lydbog på de fleste platforme og kan selvfølgelig også købes hos din lokale boghandler: https://boghandlerforeningen.dk/find-boghandler/

Simon Emil og Kristine kan også bookes til foredrag om bøgerne: Foredrag