New Old Media er ejet af ægteparret Kristine og Simon Emil Ammitzbøll-Bille. Vi brænder for at formidle dansk og international politik. Både det aktuelle og det historiske. Vi håber på at kunne gøre politik mere spændende og få flere til at interessere og engagere sig i samfundsforhold.

Om Simon Emil
Simon Emil Ammitzbøll-Bille er en politisk nørd med lang erfaring fra Christiansborg og omegn. Elsker politik, historie og årstal. Han er vært på radioprogrammet Ministertid på 24Syv og klummeskribent på Altinget. Forhenværende økonomi- og indenrigsminister, statsrevisor, mangeårigt folketingsmedlem valgt for både Radikale og Liberal Alliance, gruppeformand, politisk ordfører og i sine yngre år landsformand for Radikal Ungdom.

Ud over det rent partipolitiske var han i næsten ti år formand for Krogerup Højskoles bestyrelse.

Om Kristine
Kristine er vild med demokrati og kultur. Hun har arbejdet en årrække som konsulent på Christiansborg, i Dansk Ungdoms Fællesråd, i Coops foreningssekretariat og som sekretariatsleder i Europabevægelsen.

Hendes uddannelsesmæssige baggrund er en bachelor i statskundskab fra Københavns Universitet og en kandidat i politisk kommunikation og ledelse fra Copenhagen Business School. For nyligt har hun suppleret sin uddannelse med fag i biografi samt kultur- og litteraturhistorie.

I New Old Media arbejder Kristine med konceptudvikling samt redaktionelle og kommunikative opgaver. Og så skriver hun bøger sammen med Simon Emil.

 

Følg Simon Emil på X: https://twitter.com/ammitzbollbille

Følg Kristine på X: https://twitter.com/ammitzbll_bille

Læs Simon Emils klummer på Altinget: https://www.altinget.dk/person/simon-emil-ammitzboell